Het appartement

Thuis in Hongarije

Het appartement (de helft van het huis) bestaat uit een grote woonkamer, een uitgebreide keuken, twee tweepersoons slaapkamers met aparte eenpersoons bedden. De badkamer beschikt over een douche, wasbak en toilet. Op verzoek kunnen er nog twee volwassenen extra bijgeboekt worden. Ook hebben we een kinderstoel en campingbedje voor de kleintjes ter beschikking. Het appartement is van alle gemakken voorzien. De keuken is uitgerust met een waterkoker, koffiezet apparaat, vaatwasser en combimagnetron.

Onze gasten hebben de beschikking over de gratis wifi in en om het appartement. (reikt tot en met het zwembad)

Het appartement heeft in de woonkamer beschikking over een dvd speler en televisie met Nederlandse zenders. Er zijn boeken en spelletjes te vinden in de kast. Behalve buiten op de veranda waar een zithoek is gecreëerd en een picnictafel staat, is er binnen ook een zithoek en eettafel. Binnen is het appartement rookvrij. Buiten op de veranda mag uiteraard gerookt worden. Wanneer u in het voor- of najaar komt kan het ’s avonds wat frisser zijn. In de woonkamer hebben we een heerlijke hout gestookte kachel die het aangenaam toeven maakt.

De tuin is vrij toegankelijk, zo ook het zwembad, de trampoline en alle zitjes die verspreid door de tuin staan. Heerlijk relaxen naast of in het zwembad, of je even rustig terugtrekken wat verder de tuin in en genieten van een boek. Mogelijkheden zat! 

In de tuin hebben we ook een buitenkeuken (met steenoven voor heerlijke verse pizza’s op verzoek) met een BBQ en een vuurplaats. Daarnaast hebben we twee mountainbikes ter beschikking, zijn er geocaching routes in de omgeving te vinden, hebben we mogelijkheden voor luchtbuks schieten, boogschieten of (tegen betaling van 20 euro per uur) een rit met de UAZ (oude Russchische legerjeep) door de heuvels in de omgeving. 

Honden zijn welkom!

Reserveren kan hier