Over ons

Verandahaz

Verandahaz


In 2003 geleden begon ons avontuur in Hongarije. De taal onmachtig en niet bekend met de cultuur kochten we een oud Hongaars herenhuis in een klein boerendorp. Na vele valkuilen en met veel vallen en opstaan zijn we van dit dorp en de mensen gaan houden. Stukje bij beetje hebben we de woning gemoderniseerd en uitgebreid. Veel werk doen we zelf, andere zaken huren we (met name lokale) bevolking in om ons te helpen. Het huis is nu zover opgeknapt dat we er anderen ook van kunnen laten genieten. Het is uitermate geschikt voor gezinnen die de rust en natuur van het Hongaarse platteland willen proeven. Het huis is gesplitst in twee delen, waarvan we er één verhuren. Het deel dat verhuurd wordt heeft alle mogelijke voorzieningen, zoals een overdekt terras, woonkamer, keuken, badkamer en twee slaapkamers met vier vaste slaapplaatsen en mogelijkheden tot het plaatsen van een kinderbed en/of  een stretcher. De faciliteiten in de tuin zoals zwembad, trampoline, vuurplaats en diverse zitjes zijn vrij te gebruiken.

We hopen dat onze gasten er net zo veel plezier aan zullen beleven als wij zelf.

Marcel & Marry

 

 

 

 

 

4 comments

 • J.Huber

  Wij hadden 3-4,jaar terug ook een zeer leuk huis onze kinderen hebben ook van genoten 12-jaar lang,
  maar het ging niet lang meer,Heel spijtig.
  Maar jullie hebben het netjes op laten knappen,de zwembad is ook ,erg leuk.
  Jullie hebben zeer je best gedaan,sjapo

 • Michelle Wijnands

  Veranda haz is een heerlijke plek om te vertoeven! Het huis zelf is ruim en bevat alle benodigdheden voor tijdens je vakantie.
  Buiten op de veranda kun je heerlijk zitten om bijvoorbeeld een boek te lezen of gezamelijk te eten. In de tuin is er de mogelijkheid om op diverse plekjes te zitten, een vuurtje te stoken of je eigen groentes te plukken in de moestuin. Daarnaast hebben wij met het warme weer vooral erg genoten van het zwembad! Wil je naast deze prachtige omgeving, waar je kunt wandelen of mountainbiken, cultuur snuiven? Budapest is echt een aanrader! Dit is met ongeveer een uur rijden goed te bereiken.
  Met kinderen is het ook erg leuk om één van de waterparken te bezoeken vlakbij Budapest of het openluchtmuseum in Szentendre. Marry & Marcel weten daarnaast ook een hoop leuke activiteiten/bezienswaardigheden om te benoemen.

  Veranda haz…. Een klein paradijsje!

Geef een reactie

CroatianCzechDutchEnglishGermanHungarian